Новина

Голова облради долучився до проекту “Опори”

13:35, 06 Квітня

зображення новини

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук сьогодні долучився до обговорення питання залучення на регіональному рівні зацікавлених сторін до законопроєктної діяльності парламентських комітетів, яке організувала Громадянська мережа “ОПОРА”. Про що він розповідає на сторінці у фейсбук.

Голова облради поділився власним досвідом співпраці з народними депутатами, Верховною Радою України та зазначив, що така співпраця існує. Зокрема обласна рада неодноразово зверталася з питаннями, що потребують внесення змін до чинних законодавчих актів чи прийняття нових, до народних депутатів, які мають право законодавчої ініціативи. Окрім того, регулярно на сесіях обласної ради депутати ініціюють та приймають відповідні звернення до Верховної Ради. Також майданчиком для обговорення актуальних питань у цьому контексті є Українська асоціація обласних та районних рад.

“Врешті ми розуміємо, що прийняття рішень Парламентом – це складний та поетапний процес. І навіть якщо народні депутати розуміють правильність наших пропозицій, то це ще не означає що в результаті вони таки будуть прийняті – реалії саме такі.”, – зазначено у повідомленні.