Новина

Дипломати 17 країн світу взяли участь у форумі Національного університету «Острозька академія»

16:56, 24 Лютого

зображення новини

22 лютого у Національному університеті «Острозька академія» вдруге відбувся Дипломатичний форум. Участь у форумі взяли українські та іноземні дипломати, що представляли 17 країн світу та низку міжнародних організацій. Повідомляють на сайті НаУОА. Організували Дипломатичний форум НаУОА та Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв в Україні.

Дипломати з Афганістану, Болгарії, Бразилії, В’єтнаму, Грузії, Індонезії, Іраку, Киргизії, Конго, Мексики, Молдови, Палестини, Словаччини, Словенії, США, Фінляндії, Франції та України, представники кількох міжнародних організацій, зокрема Представництва Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні, Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН в Україні, Генеральний директор проєкту OUTLOOK та організатор фестивалю культур народів світу OUTLOOK WORLD CULTURE FESTIVAL Дарія Карякіна та інші гості, ознайомились із новим та історичним корпусами Острозької академії, її Музеєм і раритетами. Також вони мали можливість відвідати музеї міста та університету.

У рамках Дипломатичного форуму також відбувся благодійний концерт камерної музики Назара Плиски-Пасічника (скрипка) та Міколая Пляка (фортепіано).