Новина

Два міста на Рівненщині потрапили до спецпроєкту про подорожі

16:54, 06 Березня

зображення новини

На початку березня 2021 року запустили наймасштабніший в Україні спецпроєкт про туризм і відпочинок – «Місто за вікенд». До нього потрапило 35 найбільш активних і цікавих населених пунктів нашої країни. Серед них також Рівне та Острог.

У рамках цього проєкту створили окрему веб-сторінку кожного міста та села на туристичному порталі «UA.IGotoWorld». Там зібрали всю необхідну інформацію для охочих приїхати в місто на два – три дні. Зокрема, практичні поради від туристично-інформаційного центру (ТІЦ) та його контакти, топ пам’яток міста з координатами, найкращі екскурсії та тури, самостійні маршрути, рекомендації щодо ночівлі та харчування, корисні посилання про місто, цікаві сувеніри, брендбук міста, яскраві фото та відео і багато іншого.

Проєкт «Місто за вікенд» є майданчиком, який допоможе легко визначитися, куди поїхати на вікенд, не перетинаючи кордони. На сьогодні такий портал особливо корисний, адже у часи пандемії відкривати особливість та історію рідної країни стало дуже популярним відпочинком. Тому саме для любителів мандрівок на головній сторінці проєкту зручно поданий перелік топових міст і сіл, куди варто поїхати.

До слова, керівники проєкту порахували, що, якщо хоча б один вікенд на місяць присвятити подорожі в інше місто, за рік українська сім’я відвідає 12 нових місць. Це не лише поштовх до розвитку локального туризму, а й нові враження, знайомства, досвід, емоції. Чим більше люди подорожують, тим більше пізнають життя, стають толерантнішими, дружніми.