Новина

Дубенчанина засудили за продаж нелегальних цигарок та алкоголю

17:15, 17 Червня

зображення новини

Рівненський міський суд визнав винним 20-річного дубенчанина, якого обвинувачували у придбанні та зберіганні для продажу незаконно виготовлених цигарок та  алкоголю з підробленими марками акцизного податку (ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 199 КК України).

Чоловік, не маючи жодних дозвільних документів, купував незаконно виготовленні товари, зберігав їх в одному з гаражів у місті Дубно та продавав цигарки та алкоголь у Рівному, Дубні та Дубенському районі. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

Підакцизні товари – 2275 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, а також 6560 пачок цигарок у квітні цього року вилучили працівники податкової міліції.

Алкоголь не відповідає вимогам відповідних ДСТУ. Крім того марки акцизного податку не відповідають тим, що перебувають в офіційному обігу в Україні.

Суд визнав чоловіка винним та призначив покарання – 4 роки позбавлення волі, а на підставі ст. 75 КК України звільнив від відбування основного покарання з іспитовим строком 1 рік. Вилучені товари конфіскують та знищать.