Новина

Депутати Рівнеоблради від “ЄС” подарували великодні подарунки для дітей

14:46, 30 Квітня

зображення новини

Депутати Рівненської обласної ради з фракції “Європейська Солідарність” та помічники голови обласної ради напередодні Великодня побували у комунальному закладі “Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей” Рівненської обласної ради, що у с. Олександрія.

У цьому закладі забезпечують соціальний захист дітей віком від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах. Зараз там перебуває 38 дітей. Психологи, педагоги та інші досвідчені фахівці забезпечують надання діткам комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги. Про це йдеться на сайті облради.

Фахівці закладу намагаються зробити все для того, аби перебування у центрі було максимально комфортним. Вони займаються арт-терапією, разом з наставниками виготовляють оригінальні поробки, а також навчаються інших цікавих і корисних речей, завдяки чому відбувається їх соціальна адаптація та підготовка до самостійного життя.

Оскільки школярі на час візиту перебували на заняттях, гості поспілкувалися з найменшими дітками. Ті ж дуже зраділи подарункам і натомість подарували великодні сувеніри, виготовлені власноруч.