Новина

Ансамбль Національної гвардії виступив у Рівному

12:17, 05 Лютого

зображення новини

У Рівненському палаці культури «Текстильник» Академічний ансамбль Національної гвардії України зібрав повну залу глядачів. Йдеться у повідомлення пресслужби Військової частини 3002 НГУ

Містяни, гвардійці та військовослужбовці інших збройних формувань кажуть, що концерт був надзвичайно запальним. Заслужені артисти України Влада Зайцева, Юлія Лебецька та Олексій Похвала виконували сучасні та патріотичні пісні. Запальні артисти не обмежились лише сценою: співали і танцювали разом з публікою. Ще більшого драйву у залі додавали балет та хор. «Дуже драйвово та позитивно, – розповідає рівнянка Наталія, – навіть не очікувала, що військовий колектив може бути таким. Я вперше відвідую подібний концерт. Дізналась з соціальних мереж про нього і вирішили піти з подругою. Якщо приїдуть ще до нас – не пропущу».

Загалом творчий колектив нараховує 120 учасників: солісти, балетна трупа, оркестр. Ансамбль постійно гастролює Україною, дає концерти у найвіддаленіших куточках нашої країни і часто буває на сході.